27 Απριλίου 2024 17:37
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που θα εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια του 1ου, 2ου, 3ου & 4ου αγώνα HSBK

Οι αρμόδιοι στην είσοδο των paddocks, θα επιτρέπουν την είσοδο μόνο στους αθλητές, μηχανικούς, οργάνωση και δημοσιογράφους που έχουν προβλεφθεί.

Κανένας επισκέπτης δεν θα εισέρχεται χωρίς προηγούμενη άδεια από τη Διοίκηση της εγκατάστασης (δεν επιτρέπονται θεατές).


– Κατά την είσοδο σας, θα καταγράφονται σε κατάλογο τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων και θα υπογράφεται από όλους τους εισερχόμενους. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δηλώνουν κάποιο από τα συμπτώματα του COVID 19. Ο κατάλογος θα αρχειοθετείται, προκειμένου να διευκολυνθεί πιθανή αναγκαία ιχνηλάτηση.

– Ο αθλητής θα προσκομίζει την ιατρική βεβαίωση μαζί με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας και την κάρτα υγείας (και τα δύο σε ισχύ). Οι αθλητές για να παραλάβουν ιατρική βεβαίωση θα πρέπει να εκτυπώσουν το έντυπο ιατρικού ιστορικού, και να επισκέπτονται γιατρό της επιλογής τους. Ο γιατρός θα συντάξει το έντυπο ιατρικού ιστορικού, θα το κρατήσει και θα χορηγήσει βεβαίωση ότι το έντυπο έχει συνταχθεί. Το έντυπο ιατρικού ιστορικού συντάσσεται μία φορά.


– Οι μηχανικοί, τα μέλη της οργάνωσης και όλοι όσοι σχετίζονται με τον αγώνα θα συμπληρώσουν ειδικό έντυπο το οποίο θα τους παραδοθεί στην είσοδο της πίστας. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και την ειδική κάρτα διαπίστευσης της ΑΜΟΤΟΕ υποχρεωτικά.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΜΕΤΡΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. (εξαιρούνται οι αθλητές κατά τον χρόνο που οδηγούν).

Λεπτομέρειες σχετικά με τα πρωτόκολλα και ενημέρωση, στο site της ΑΜΟΤΟΕ

http://www.amotoe.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1850:2020-08-
31-17-15-40&catid=1:latest-news&Itemid=225

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Κατεβάστε το έντυπο [83.18 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Κατεβάστε το αρχείο [89.46 KB]

Μοιραστείτε το άρθρο